Tips

4 manieren om geld te besparen op schoonmaakmiddelen

Als het op mijn budget aankomt, is een van mijn minst favoriete manieren om geld uit te geven aan schoonmaakspullen. Hoewel ik meestal maar om de paar maanden benodigdheden koop, zoek ik nog steeds naar de beste deals om mijn spaargeld te maximaliseren.

Hoewel ik vroeger de goedkoopste schoonmaakbenodigdheden kocht, betekent dit niet dat ze erg goed werkten. Nu doe ik mijn onderzoekom erachter te komen welke producten het beste werken met mijn budget.

Ik gebruik graag een breed scala aan producten als het gaat om schoonmaken en vind het leuk om te weten dat er veel opties zijn om uit te kiezen.

Doe-het-zelf wasmiddel

Er zijn veel geweldige tutorials die u laten zien hoe u geld kunt besparen op schoonmaakbenodigdheden. Een van de beste manieren om geld te besparen is door je eigen wasmiddel te maken. Hiervoor zijn online veel verschillende recepten te vinden die veel goedkoper zijn dan wasmiddel in de winkel.

Maak je eigen desinfecterende doekjes

Clorox-doekjes zijn een geweldige oplossing om uw keuken, badkamer of elk ander oppervlak schoon te maken. Maar zelf maken is ook heel eenvoudig!

Gebruik azijn voor alles

Als u de voorkeur geeft aan niet-giftige ingrediënten op uw schoonmaakproducten, is azijn het beste product dat u kunt gebruiken. Vul gewoon een waterfles met 50% azijn en 50% water en je kunt bijna alles schoonmaken.

Koop in bulk

Door een grote hoeveelheid van een artikel te kopen, kunnen de kosten worden verlaagd. Dit geldt over het algemeen voor artikelen zoals papieren handdoeken. Hoewel ik altijd de prijzen in mijn plaatselijke supermarkt in de gaten houd, is het voor mij altijd goedkoper om in bulk te kopen.

Misschien vind je dit ook leuk

Populaire artikelen